Eerste keer vliegen

Drone & locatie

Voor het eerst vliegen met een drone is zeer spannend. Het is dan ook aan te raden om een goedkoop model met stootranden aan te schaffen of een goede simulator.

Het voor het eerst vliegen kan je het beste binnen doen. Als het toch buiten moet gebeuren is de beste fly-zone een groot vlak gebied waar je een goed overzicht hebt, je drone niet snel kwijt raakt en een 'zachte' noodlanding kan maken.

Veel gemaakte fout

De meest gemaakte fout is dat de gevoeligheid van de controlers onderschat wordt. Geef met het opstijgen geen vol gas! Half gas is vaak al voldoende om de drone van de grond los te laten komen. Gebruik ook de rest van de besturingselementen niet vol vermogen, maar probeer deze rustig naar voren te bewegen.

 

De lucht in

  • Leer de gevoeligheid van je drone kennen en leer eerst met de drone van je af vliegen, want vaak zijn de controleds andersom als de drone naar je toe vliegt!
  • Vlieg niet te hoog want dan kan je je oriëntatie ten opzichte van je drone kwijt raken!
  • Raak bekend met waar je wel en niet mag vliegen (Klik hier voor de belangrijkste drone reglementen)
  • Bekijk Reviews van je drone zodat je een beeld hebt van hoe je vlucht kan verlopen

 

Reglementen

Klik hier voor de belangrijkste Drone reglementen

 

 

© 2018 Drone-NL, Koningdwarsstraat 146 Den Helder Drone Reparatie, vlieg gebieden, Drone wetgeving, reserve onderdelen & meer All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.