Onderhoud & reparatie

Bij Drone-NL verzorgen wij Reparaties & Onderhoud aan Drones. Dit onderhoud kan zowel aan het uiterlijk als de binnenkant van de drone gedaan worden.

Reserve onderdelen kunnen ook bij u bezorgd worden.

fase 1: Schade indicatie

 

Als je een reparatie aanvraagt,, verzoeken wij je een beschrijving van de schade & foto`s van uw drone mee te sturen, zodat wij een vooronderzoek kunnen plegen  en een eventuele kostenindicatie kunnen geven.

Fase 2: Drone leveren

 

Als  fase 1 is doorlopen en u wilt uw drone bij ons laten repareren, dan kunt u deze naar ons opsturen. Vindt u het verzenden van uw drone niet prettig? Dan mag u gerust de drone zelf komen halen & brengen bij ons. 

 Voordat we aan de reparatie beginnen doen wij een final check bij uw drone. U krijgt dan een gratis indicatie van de reparatie, een verwachting van de reparatie duur, & een definitieve prijsopgave. Als u hiermee akkoord gaat, starten wij de reparatie.

Fase 3: afronding & retourneren

De drone gaat in reparatie. De duur van de reparatie ligt aan wat er met het toestel aan de hand is en de snelheid waarmee wij over de onderdelen kunnen beschikken. Wij zullen in fase 3 melden wanneer de drone gerepareerd is. 

Wanneer de drone gerepareerd is, krijgt u bericht dat de drone klaar is voor verzending. U kunt de drone ook zelf komen ophalen.

© 2018 Drone-NL, Koningdwarsstraat 146 Den Helder Drone Reparatie, vlieg gebieden, Drone wetgeving, reserve onderdelen & meer All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.